Ja es operatiu el Funciona i Contacta! la nova iniciativa al servei del funcionaritat i empleats públics de les administracions de Catalunya

Funciona & Contacta es una iniciativa privada al servei del funcionariat i les empleades i els empleats públics de totes les administracions de Catalunya (sanitat, policia, ensenyament, justícia, bombers…) i treballadors de grans col·lectius, ja siguin empreses grans (TMB, RENFE, FFCC, Aeroport, SEAT, NISSAN), sindicats o d’altres.

Mitjançant el registre gratuït a la web, les usuàries i els usuaris:

  • Podràn gaudir d’activitats d’oci, viatges, cultura, esports, gastronomia, tant en grup com de forma individual a preus exclusius, per sota de mercat.

  • Accedir a serveis gratuïts com ofertes exclusives, assessorament professional, borsa de treball…

  • Fer us d’una plataforma d’interrelació social exclusiva, amb xats, fòrums, activitats socials o campionats de tota mena, per posar uns exemples. L’oferta s’arrodoneix amb un espai web professional d’ús privat per cada col·lectiu laboral. Disposem de dos plataformes, la nostra web www.funcionaicontacta.cat , i una pàgina al Facebook: http://bit.ly/funcionaicontacta, on podeu estar informats i aprofitar les promocions i els avantatges que tenim pensades per vosaltres.

    Us esperem!
    L’equip de Funciona i Contacta