Les retallades de la Generalitat deixen els mossos a pèl

Publicat el Dimecres, 06 Març 2013 16:09

 
SAP – UGT de Catalunya escenificarà demà la retallada de recursos i drets laborals al Cos davant del Departament d’Interior

El Departament d’Interior ha convocat demà dijous, 7 de març, a les 9 hores, la primera reunió del Consell de la Policia des que es va formar el nou Govern de la Generalitat. A la reunió, els representants del SAP – UGT de Catalunya portaran tota una sèrie de reivindicacions i alternatives respecte a les noves retallades salarials que la Generalitat vol aplicar als treballadors i treballadores públics.

A partir de les 9 hores i durant tota la reunió, el SAP – UGT de Catalunya ha convocat una concentració davant del Departament d’Interior. A més, a les 10 hores, es realitzarà una acció reivindicativa per escenificar com la Generalitat està deixant els mossos i mosses a pèl amb les retallades de recursos materials i de drets laborals.

Concentració SAP – Reunió Consell de la Policia

DIA: dijous, 7 de març de 2013
HORA: concentració a partir de les 9 hores. A les 10 hores, acció reivindicativa.
LLOC: davant del Departament d’Interior (c. Diputació, 355, Barcelona).