Un sindicat de Mossos crida a protestar contra les retallades penjant pancartes davant de les comissaries

El sindicat dels Mossos d’Esquadra SAP-UGT ha fet una crida al col·lectiu perquè a partir d’aquest divendres protestin contra les retallades penjant llençols i pancartes amb missatges reivindicatius a la via pública davant de les comissaries i edificis del cos.

En un comunicat, el SAP-UGT explica que amb aquesta campanya de protesta reacciona als anuncis del Govern català que les retallades en retribució als membres de la funció pública seran com a mínim com els del 2012, i recorden que en tres anys han perdut un 25% de sou.

Amplia la noticia:

http://www.europapress.cat/successos/noticia-sindicat-mossos-crida-protestar-contra-les-retallades-penjant-pancartes-davant-les-comissaries-20130124180037.html