Graus Universitaris en Dret i ADE

La Secretaria de Formació de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) i el Centre d’Educació Superior Cela Open Institute han signat un conveni de col·laboració per impartir estudis superiors universitaris, amb unes condicions especials per als nostres afiliats.

Concretament els estudis són el Grau en Dret i el Grau en Administració d’Empreses i la modalitat d’estudi serà la de semi-presencial amb tutories.

Aquest conveni és fruit del nou Espai Europeu d’Educació Superior (Pla Bolonya) el qual permet que les persones que estem integrades al món laboral disposem de noves oportunitats per accedir al món universitari, essent una d’elles la que ofereix el Centre d’Estudis Superiors Cela Open.

Per tant si esteu interessats en rebre més informació sobre els requisits d’accés, del programa d’estudis, dels procediments de reconeixement acadèmic de crèdits, dels calendaris o de les condicions econòmiques, com afiliats del SAP podeu demanar-la a través de l’adreça de correu:

emma@cgu-incui.eu o bé trucant al 649.928.131.

Les dates d’inici dels graus són el 8 de setembre per al Grau en Dret i el 12 de setembre per al Grau en ADE, tot i que el període de matriculació restarà obert fins al mes de desembre.

Comunicat del Centre d’educació Superior Cela Open Institute 
TripticgrauenADE_001TRIPTICGRAUENDRET_001