Oferta Assegurances de Salut Generali

logo-assegurances-casas                                                             generali

Benvolgut,

 

Em poso en contacte amb vostè, aprofitant que ja és client nostre a través de la pòlissa de col·lectiu de baixa no laboral vinculada al sindicat FEPOL (SAP-SEIME-SAP-PL-SICME), per a oferir-li les assegurances que hem creat especialment per a aquest col·lectiu, i és per aquest motiu que vull detallar-li i explicar-li:

 

GENERALI SALUT: tal com es planteja actualment, i va encaminada la sanitat pública, pensem que val la pena combinar-la amb la sanitat privada. És per això que us oferim la possibilitat de contractar aquesta pòlissa a un preu molt competitiu. Creiem que en aquests moments és la millor assegurança mèdica del mercat. Les cobertures que ofereix, el quadre mèdic dels especialistes que hi treballen i sobretot el preu, dissenyat expressament per a FEPOL , ho confirmen. (Adjunto documentació).

 

Edat Prima Mensual
0 – 44 45,00
45 – 55 50,40
56 – 67 55,44

 

GENERALI VIDA: assegurança que pel tipus de professió que té, la contractació i els cost de la prima poden arribar ser complicades i cares, però que en aquest cas i només per a FEPOL, s’ha creat una assegurança a un preu molt assequible que pot donar-li tranquil·litat a vostè i la seva família fent-se càrrec de possibles obligacions econòmiques en cas de mort.

A altres assegurances com COTXES, LLARS, MOTOS, DECESSOS… també se’ls ha aplicat un descompte especial que fan que les seves primes siguin molt competitives. Òbviament aquests preus sempre garantiran les millors garanties.

Amb la intenció de personalitzar les seves pòlisses adequant-les a la seva situació particular, prego que en cas que estigui interessat en contractar qualsevol de les pòlisses, es posi en contacte amb mi quan abans millor. En el cas de tenir una assegurança ja contractada amb una altra companyia, la Llei de la Contractació de l’Assegurança diu que s’ha de notificar dos mesos abans del seu venciment, a través d’una carta escrita i certificada. Gestió que amb la seva autorització prèvia,  farem des del despatx d’ASSEGURANCES CASAS. Cal tenir en compte que majoritàriament les pòlisses de salut vencen l’1 de gener, així que no hauríem de deixar passar massa temps més per a enviar la carta d’anul·lació oportuna.

Aviat contactaré amb vostè per a poder resoldre personalment totes les seves consultes, dubtes i demés qüestions que pugui tenir respecte tot el que li he explicat.

Moltes gràcies per la seva atenció.

Salutacions,

María Román Barragán

Dpt. Comercial

mariaroman@assegurancescasas.com

ASSEGURANCES CASAS
C/ València 86, baixos
08015 Barcelona
Telf. 93 226 37 51 – 
Mobil 629 81 32 07717 06 35 47

Fax 93 226 76 33