Ofertes Assegurances Casas

       

 

Afiliats/des,

 

Volia posar-me en contacte amb vosaltres per a oferir-vos els nostre serveis dins de l’ambit assegurador, volem que sapigueu que som aquí i que podem fer-vos qualsevol cotització de les vostres pòlisses actuals i de les pòlisses que pogueu necessitar.

Hem de començar a treballar més a fons el tema de les pòlisses del mossos i els colectius que van crear per a vosaltres. Hem pensat que cap de vosaltres esteu dins d’aquestes ofertes, pel tant podriem començar per vosaltres, evidenment amb això també vosaltres gaudireu dels millors preus, ventatges i serveis.

Ja sabeu com treballem i qui som, també, que ens agrada fer bé el nostre treball, pel que només ens queda començar a fer cotitzacions i després les polisses,

Moltes gràcies per tot,

Salutacions,

 María Román Barragán

Dpt. Comercial

ASSEGURANCES CASAS
C/ València 86, baixos
08015 Barcelona
Telf. 93 226 37 51 – 
Mobil 629 81 32 07 / 717 06 35 47

Fax 93 226 76 33

Som assessors d’assegurances i volem millorar el seu entorn assegurador

www.assegurancescasas.cat